Forside » Aktuelt » Oljetillitsvalgt: – Dere må gjøre dere uerstattelige

Oljetillitsvalgt: – Dere må gjøre dere uerstattelige

Oljeplattformer på Ågotnes, L.C. Nøttaasen, CC2.01000 arbeidsplasser er forsvunnet fra Aker Solutions på Ågotnes utenfor Bergen. Den tidligere fullpakkete parkeringsplassen ved bedriften har god plass nå. Det er kort tid siden selskapet ansatte 70 nye personer om dagen, og de trafikkplanleggerne i veivesenet planla for å unngå full trafikkork. Totalt har nå nesten 40.000 arbeidsplasser i olja forsvunnet i løpet av nedturen.

Tommy Angeltveit er klubbleder i Industri Eneri i Aker Solutions, og forteller at han nå anbefaler sine kolleger å forsøke å gjøre seg uerstattelige. – Vi må beholde dem som har vært med noen år og klarer å sikte lengre enn sin egen nesetipp. Det vil gå i sykluser, men det må være slik at det blir penger igjen i hvert enkelt ledd i næringskjeden. Helt fra Statoil og ned til kaféen ved Rema, sier han til Sysla.

Angeltveit fortsetter: – Nå sier jeg til mine medlemmer at de må lære seg nye ting. Trene på tvers av disipliner, spille på lag med ledelsen og være disponibel for bedriften. Jeg ber de om å gjøre seg uerstattelige.

Les mer på Sysla

Sist oppdatert:

Det er stengt for kommentarer.