Forside » Aktuelt » Slyngstad ber om unnskyldning internt

Slyngstad ber om unnskyldning internt

Yngve Slyngstad, foto Bair175, CC by-sa 3.0– Jeg er virkelig, virkelig lei meg, skriver Yngve Slyngstad i en melding til sine ansatte på internnettet i Norges Bank.  deltok på Nicolai Tangen sitt “drømmeseminar” i Philadelphia i fjor høst. Han var bare med på tilbaketuren på innleid luksusfly, men deltok ellers på hele seminaret. Tangen, som etter planen skal ta over som sjef i oljefondet, har offentliggjort regnskapet for seminaret. Det viser at hver deltaker som var med på “hele pakka” fikk sponset kr 160.000 kroner i utgifter til seminar, reise, mat og konserter av Tangen.

– Når det kommer til min egen opptreden, så dummet jeg meg skikkelig ut, skriver Slyngstad videre til sine ansatte. – Det var ikke på linje med vår beskjedne profil. Det var mangel på god dømmekraft og et klassisk eksempel på hvordan man ikke er profesjonell, på tross av alle mine år med erfaring og forsiktighet, fortsetter Slyngstad.

Etter at VG først skrev om saken før helgen, har Norges Bank bestemt seg for å dekke utgiftene for Slyngstad til seminaret.

Les mer i VG

Sist oppdatert:

Det er stengt for kommentarer.