Forside » Aktuelt » Innovasjon Norge støtter Osterfjorden Næringssamarbeid med 3 mill

Innovasjon Norge støtter Osterfjorden Næringssamarbeid med 3 mill

Innovasjon Norge støtter Osterfjorden Næringssamarbeid med 3 millioner kroner. Statssekretær Paul Chaffey besøkte 27.1. Høgskolen i Bergen for å offentliggjøring de 7 prosjektene som har fått støtte til satsing på næringsrettet kompetanseutvikling. Ett av disse prosjektene var næringssamarbeidet rundt Osterfjorden. Osterøy har 10 ganger så høy robott-tetthet som resten av landet, noe som gjør industrien i dette området konkurransedyktig også i en svært globalisert verden. – Det virker som om det er mye positivitet og skapervilje her, kommenterte Chaffey.-

– Dette er en viktig milepæl i samarbeidet mellom Høgskolen i Bergen og teknologimiljøene i Osterfjorden, sier Tom Skauge, leder i Samarbeidsutvalget HiB-Osterfjorden Næringssamarbeid.

Høgskolen i Bergen samarbeider med Osterfjorden Næringssamarbeid om utvikling av kompetanse gjennom utdanningsinstitusjonene på forskjellige nivå. – Vårt bidrag blir å utvikle utdanningen opp til masternivå på fagfeltet CNC og robotikk. Vi vil nå tilsette en 100 % stilling som skal jobbe med dette i et halvannet år, forteller Per Thorvaldsen, instituttleder på Institutt for elektrofag ved HiB.

Les mer på Høgskolen i Bergen (nettsiden er fjernet)

Sist oppdatert:

Det er stengt for kommentarer.